Over VOOR Den Bosch

Joep Gersjes is vanaf januari 2015 gemeenteraadslid binnen de Bossche politiek en heeft inmiddels de nodige ervaring opgedaan. Joep is bereikbaar, schakelt snel wanneer er een hulpvraag van inwoners is en weet goed de weg binnen de gemeentelijke organisatie te vinden. Joep heeft veel contacten en die komen hem goed te pas wanneer u bij de gemeente tegen de spreekwoordelijke muur aanloopt. Het kan zijn dat u bijvoorbeeld een vraag aan de gemeente hebt die niet naar wens wordt beantwoord of überhaupt niet wordt beantwoord. Joep fungeert dan als een zogenaamd ”breekijzer” om u te helpen bij uw niet beantwoorde vragen. De lokale partij VOOR Den Bosch is in december 2021 samen met vrienden en op veel aandringen van inwoners uit onze gemeente opgericht. Samen met fractiegenoten Corine en Jolanda van den Wildenberg vormen wij de fractie van VOOR Den Bosch.

De fractie

Joep Gersjes

Fractievoorzitter

Portefeuilles: Bestuur, Omgeving en Bedrijvigheid

Voorzitter Commissie Sociaal

Corine van den Wildenberg

Commissielid

Portefeuilles: Omgeving, Sociaal en Bedrijvigheid

Jolanda van den Wildenberg

Commissielid

Portefeuilles: Omgeving, Sociaal en Bedrijvigheid

Met het hart op de goede plek!

Onze nieuwe lokale politieke partij is een partij met leden die allen gemotiveerde inwoners van onze gemeente zijn, en die het hart op de goede plek hebben zitten voor onze gemeenschap. Zij wonen en/of werken en leven in Den Bosch. Zij staan midden in de samenleving tussen de inwoners, en waar nodig reageren zij daar toekomstgericht op en met een heldere visie.

Door onze ongebondenheid met de landelijke politieke partijen is het mogelijk om samen met de burgers tot goede besluiten voor de stad te komen. De landelijke partijen hebben bij de gemeenteraadsverkiezingen de steun van de landelijke kopstukken nodig om zo lokaal stemmen te winnen en in beeld te blijven. VOOR Den Bosch moet het open eigen kracht doen en zal daar zijn stinkende best voor doen.