VOORWOORD

Joep Gersjes is inmiddels al zo’n 7 jaar gemeenteraadslid binnen de Bossche politiek en heeft de nodige ervaring opgedaan.

Joep is bereikbaar, schakelt snel wanneer er een hulpvraag van inwoners is en weet goed de weg binnen de gemeentelijke organisatie.

Joep heeft veel contacten en die komen hem goed te pas wanneer u tegen een muur aanloopt.

Het kan zijn dat u bijvoorbeeld een vraag aan de gemeente hebt die niet naar wens wordt beantwoord of überhaupt niet wordt beantwoord.

Joep fungeert dan als een zogenaamd ”breekijzer” om u te helpen bij uw niet beantwoorde vragen.  

 

De lokale partij VOOR Den Bosch is in december 2021 samen met vrienden en op veel aandringen van inwoners uit onze gemeente opgericht.

 

Onze nieuwe lokale politieke partij is een partij met leden die allen gemotiveerde inwoners van onze gemeente zijn, en die het hart op de goede plek hebben zitten voor onze gemeenschap. 

Zij wonen en/of werken en leven in Den Bosch.

Zij staan midden in de samenleving tussen de inwoners, en waar nodig reageren zij daar toekomstgericht op en met een heldere visie.

 

Door onze ongebondenheid met de landelijke politieke partijen is het mogelijk om samen met de burgers tot goede besluiten voor de stad te komen.

De landelijke partijen hebben bij de gemeenteraadsverkiezingen de steun van de landelijke kopstukken nodig om zo lokaal stemmen te winnen en in beeld te blijven.

VOOR Den Bosch MOET HET OP EIGEN KRACHT DOEN EN ZAL DAAR ZIJN STINKENDE BEST VOOR DOEN.

 

Wij staan met beide benen op de grond, tussen de inwoners én luisteren wel naar u.

We schromen daarbij niet om het voortouw te nemen in discussies over lastige onderwerpen.

Inwoners en ondernemers maar ook onze bezoekers zijn onze bron van inspiratie.

VOOR Den Bosch is een onafhankelijke lokale politieke partij die bijdraagt aan de ontwikkeling van Den Bosch. De partij neemt daarin verantwoordelijkheid en staat pal voor de belangen van alle inwoners. Bij elk voorstel of te nemen besluit weegt de partij af wat de inwoners eraan hebben en welke gevolgen dit op de lange termijn heeft. 

 

We lichten onze doelstellingen toe voor de komende bestuursperiode, en presenteren u onze kieslijst voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen van 14 t/m16 maart 2022. 

Wij willen samen met en voor u  gaan werken aan de toekomst van onze gemeente en zijn trots op Den Bosch en haar inwoners. Als u deze trots samen met VOOR Den Bosch deelt dan rekenen wij op u, en dan kunt u op ons rekenen!